⚝ Fri frakt över 499:- inom Sverige ⚝ Swish ⚝ Klarna ⚝

Veckans erbjudande

|1/05, 2022

Veckans erbjudande

Som jag berättade i ett tidigare blogg inlägg är Karneol min favorit kristall och därför får den vara först ut som veckans erbjudande med 15% på all karneol även armband, reservation för slutförsäljning. Rabatten är redan avdragen på de produkter det gäller, så ingen kod behövs.Gäller i webbutiken.


Karneol och ängel

Chamuel [Han som ser/söker Gud]

Chamuel anses var mycket kraftfull och arbetar med att skap fred på jorden och skydda oss från negativa energier.  Så det är en bra ängel att be till just nu är världsläget ser ut som det gör.  han hjälper dig även att hitta det du letar efter tex  din själsfrände, den rätta karriären, de rätta vännerna o s v. Han hjälper oss att bygga en stat grund, hans huvudkristall är flourit, men karneolen är en av de kristaller han även arbetar via.

Känner du dig vilsen i livet och inte vet vilken väg du ska gå, meditera då med en karneol och be Chamuel att visa dig vägen, han ger dig via karneolen ,hjälp att stanna upp, hitta rätt väg, kämpa för det du tror på och modet att säga ifrån , sätta gränser och att gå din egen väg.


Karneol och chakra


Karneol tillhör bas och navelchakra , den ger dig kraft mod och passion i livet så du hittar balans.

Rotchakrat står för grundtryggheten dvs, nära relationer, arbete, hem och familj.

Navelchakrat står för sexualitet, din personliga kraft, kontroll över dina känslor och din livskraft.


Om Karneol

Karneol är en sten för kreativitet, mod och styrka. Den hjälper livslusten att blomstra och komma till sin kreativa potential. Den hjälper oss att samla oss, få kontakt med magen och lyssna vart vår egen kraft är på väg. Bra sten när negativa mönster skapar ojämlika och medberoende relationer. Det är en bra sten för handling utifrån vår egen sanning.


Ha en fin dag , kram Hedvik