Änglar är verkliga, bjud in dem i ditt liv.

|19/05, 2022

Änglar är verkliga, bjud in dem i ditt liv.

Fast att jag redan som ett litet barn mötte änglar , hade jag som vuxen skjutit undan dem och tyckte det var flummigt, även om jag alltid har varit troende och varit fascinerad av det okända. Redan som barn kunde jag veta saker och känna på mig saker innan de hände och jag kunde även känna hur andra mådde, speciellt de som inte mådde så  bra.

När jag genom en väns ihärdighet ,började utforska änglarna och även gick utbildning till Intutive Angel Messenger, blev det som att hitta hem igen. De där pusselbitarna som fattades i mitt liv föll på plats en efter en. Vissa stunder i livet, då livet bara rullar på är det lätt att tappa kontakten, men då blir jag ofta påmind igen, genom någon händelse i livet. Det behöver inte vara stora saker , utan oftast vardags saker i livet ,som får mig att be om hjälp och tacksamt ta emot deras kärlek.

Det är inte alltid så tydligt att tyda deras budskap och vägledning, inte alla ser dom med blotta ögat. För mig är det mera en känsla och en inre röst som talar till mig. Änglarnas energier är lätta, lugna och kärleksfulla trotts att dom ibland säger åt mig på skarpen. Änglarna är guds tankar, kanske är det därför jag hör dom som en inre röst ?

Änglarna väntar på att vi ska bjuda in dem i vårat liv. De gör inget utan din tillåtelse ,eftersom de arbetar under lagen "den fria viljan" När du gör valet att ta emot änglarnas kärlek och välkomnar de i ditt liv ,det är då mirakel börjar ske. Här nedan hittar du en övning för att välkomna änglarna in i ditt liv.

 

Övning

  • Sätt dig eller lägg dig bekvämt och se till att du blir ostörd en stund.
  • Lägg händerna över magchakrat, så att högra handen ligger ovanpå den vänstra.
  • Andas mjuk och djupt en stund och försök att centrera dig i dina händer.
  • När du känner dig redo öppna dina ögon och säg denna bön högt eller tyst för dig själv.

 

Tack mina änglar för att ni varandra med mig. 

Det känns tryckt och skönt att vet att ni är verklig och finns vid min sida. 

Idag är jag redo att släppa allt det som inte längre tjäna mig och håller mig fast. 

Idag är jag redo att förändra och med positiva avsikter välkomna kärlek och vägledning av er. 

Jag väljer kärlekens riktning och jag förstår att den är den enda sanna vägen framåt.

Tack mina änglar

Sitt kvar en stund och var en stund i änglarnas kärleksfulla energier. Känn tacksamhet och nu är ditt hjärta öppet för änglarnas kärlek.

Änglarnas vägledning är oftast återkommande tills du förstått vad de vill, dvs allt som återkommer är ett budskap ,fast oftast i en form du förstår i din vardag. Jag ska ge dig några exempel

Du ser rådjur varje gång du är ute och kör bil

Du får blommor på din födelsedag och nästa alla kommer med rosor tex

Någon säger en mening till dig, sen läser du samma mening och på tv säger någon samma sak.

Återkommande saker, djur, växter, färger, nummer och meningar osv

Djur och växters betydelser kan du slå upp i böckerna av solöga, djurens språk och växternas språk. Siffror finns det många böcker om ,köp de som tilltalar dig. Om det går hitta betydelsen i budskapen ,men glöm inte bort att gå på känslan också.

Fjädrar är ofta ett budskap från änglarna, du måste bara lära dig se och förstå det bara. Så när den ligger där i din väg, vill den visa dig att det är något du behöver tänka på eller visa dig en glimt av din livsväg och vad du är här för att göra. Den vill säga dig att du är på en högre andlig väg och ber dig ha en mer positiv syn på en viss situation du befinner dig i. Jag har skrivit förut om fjärdarnas betydelse ,men har kanaliserat flera färger och budskap. En fjäder, ett budskap från änglarna är mitt mest lästa blogginlägg.


Här är några budskap fjädrarna bär med sig, men lyssna även inåt ,i ditt hjärta, där vet du vad fjädern vill säga dig och vad budskapet är.

Vit ~ Dina skyddsänglar är här och hjälper dig.

Svart ~ Änglarna skyddar din energi , under ditt andliga uppvaknande.

Blå/svart ~ Dina mentala förmågor är under utveckling, du är kallad för att arbeta mera med dina andliga sidor.

Gul/orange ~ Du är på rätt väg.

Svart och vit ~ Förändring är på väg, var uppmärksam vad som kommer till dig.

Grå  ~ Ditt liv har varit hektiskt, lugn och ro är på väg.

Röd~ Arbeta med kärleken till dig själv och moderjord, älska dig själv moderjord och/eller din skapare.

Brun ~Dina skyddsänglar är med i ditt uppvaknande. Du är på rätt väg att finna ditt rätta jag. Stärk din självkänsla.

Grön ~ Dags för inre läkning och att lyssna till din kropps behov. Sök efter att vara hel dvs vara i ett med din kropp ditt sinne och din ande.

Lila ~ Se till att skydda dig själv mot oönskade energier.

 

Kram Hedvik