Balansera dina chakror.

|2/07, 2023

Balansera dina chakror.

Balansera dina chakror. 

Föreställ dig vit energi som en ljusboll ovanför ditt huvud och låt energin gå igenom kronchakrat som är på toppen av ditt huvud, låt sedan energin passera chakra efter chakra tills den passerat alla chakran för att tillslut gå igenom bägge benen och förankra dig i jorden. Detta är inte svårt att lära sig och det behöver inte ta lång tid.

Du får även 7 tips ett för varje chakra som speglar vad varje chakra står för. Varje chakra har även en egen affirmation.


Affirmationer betyder att du med tankens kraft kan förändra din bild, alltså genom att tänka positiva saker om dig själv, din situation och din kropp så kommer det att bli så. Det funkar även tvärtom, alla vet ju hur vanligt det egentligen är med negativa affirmationer, 'vilken stor mage jag har' osv. Du skulle kunna ändra den meningen och säga, 'Vilken vacker och frisk kropp jag har.


1) Baschakrat.

Utöva någon fysisk fysisk aktivitet som du tycker om. Gå en promenad, gör yoga eller ta en cykeltur. Betala dina räkningar i tid och tala alltid sanning.

Affirmation, Jag är lugn stark och trygg. Allt är i min värld.


2) Sakral chakrat

Skapa lustfyllda upplevelser i din vardag. Tänd rökelser eller oljor du tycker luktar gott. Duka fint en vardag fast du äter själv. Fråga dig själv vad kan jag ge till mig själv idag som en Kärleksfull handling. Affirmation Jag är en strålande varelse fylld av lust och passion.


3)Solar Plexus chakrat

Sätt gränser och använd din energi med integritet. Öva på att sälja nej på andras krav på dig och sov på saken innan du lovar bort din tid och engagemang. Tro på dig själ och din egen förmåga att skapa det du önskar med ditt liv.

Affirmation, Jag är fylld med energi och min styrka och beslutsamhet hjälper mig att hitta min väg i livet.


4)Hjärtchakrat

Älska och låt andar älska dig. Skriv ner allt du är tacksam över och träna dig i att ha större tolerans mot dig själ och andra. Lev ditt liv utan att be om utsökt och låt andra leva sitt.

Affirmation, Jag ger och tar emot villkorslös kärlek och öppnar mig för det goda i livet.


5)Halschakrat.

Ge uttryck för din personlighet. Lyssna och ta in andra människor. Bestäm dig för att för en dag bara prata om positiva saker till andar människor. Innan du talar ta ett riktigt djupt andetag så du öppnar upp halscharkrat och centrerar dig själv.

Affirmation , Min kommunikation är klar och tydlig och jag vågar visa mig som jag är.


6)Tredjeögat, pannchakrat.

Meditera, skapa ett plats för meditation och tillbringa en stund där varje dag.

Se dig själv i spegeln och säg " jag älskar dig" fortsätt säga det till du verkligen menar det.

Affirmation , Min syn på mig själv och världen är positiv och jag är intonation på den universella visdomen.


7)Kronchakrat

Acceptera livet som det är.

Var öppen för den vägledning du får oavsett i vilken form den kommer och träna dig i att ha tillit ditt livet självt.

Affirmation, Jag följer min egen livsrytm i harmoni med den gudomliga energin. jag är ett med allt det som är.


Lycka till 🧡❤️