Kärlek och passion ,mera än bara relationer.

|27/03, 2023

Kärlek och passion ,mera än bara relationer.

Hitta din passion och det du älskar

Vad/vem gör dig glad , Vad/Vem får dig att le ?

Det är ett tecken på att det gör dig lycklig. Lycka och passion går hand i hand.

Vad/vem tycker du är lätt? Saker du enkelt tar till dig och lätt utför är ofta saker du brinner för. Eftersom du tar dig an vissa saker med lätthet , blir det roligt. Då blir du glad ,gillar det du gör och får bekräftelse för det du skapar, genom inre glädje och lycka.

Vad/vem ger dig kreativa idéer och vad kan du göra i timmar? Som barn hade du säkert drömmar om att bli, dansare , hockey proffs eller något liknande. Du kunde titta på , utöva eller spela det i timmar samtidigt som du drömde dig bort.

Tänk på något du idag gör som utvecklar din kreativitet, där du alltid kommer med nya , roliga och spännande idéer. Där din kreativitet flödar där finns också din passion.

Vad /Vem tycker du om att prata om ? Det du är passionerad för pratar du om, det lyser upp dina ögon och det gör dig glad. 

Om du verkligen brinner för något/någon , har du förtroende för din egen förmåga och du känner dig inte rädd för att misslyckas, utan ser det som en utmaningar att få utöva det som ger dig glädje. Du är inte alls rädd för resan utan ser den bara som en del av livet för att nå destinationen.

Du måste bara släppa tankarna på vad du tror andra tycker om det du gör. Vilken passion har du och vad /vem älskar du ?

Kriststaller för att arbeta med kärlek är bla Rosenkvarts, Rodonit aprikos agat och jordgubbskvarts.