Kristaller för oro och rädsla

|30/03, 2023

Kristaller för oro och rädsla

Ibland kan vi drabbas av oror och rädsla och det är helt naturligt men när dessa rädslor tar över våra liv behöver vi hitta hjälp och nya sätt att hantera känslorna. kristaller kan hjälpa dig på vägen men komihåg de kan inte läka sjukdommar , utan då behöver du söka läkarvård. Här nedan ger jag dig lite tips på vertyg och kristaller som kanske kan hjälpa din oror eller rädsla.

Så här tar du makten över känslan

Erkänn rädslan eller oro

Skriv ner den känn den utan att döma dig själv

Fråga dig själv , vad är det värsta som kan hända?

Det är viktigt att ta små steg och att ha fokus på det som händer just nu i situationen.

Fira din framgång, hur liten den än är.


När jag själv råkade ut för oro, rädsla eller kände att jag misslyckats med något. Dömde jag mig själv oftast hårdast. Om det var saker jag inte med lätthet kunde släppa, satte jag upp en tidsfrist. Jag pratade med med själv och sa tex nu får du grubbla på detta och känna alla dina känslor, men ikväll när du går och lägger dig, släpper du detta och imorgon när du vaknar har du lagt detta bakom dig. För mig funkar det jätte bra , då stannar jag inte kvar i känslan, slutar vara ett offer och tar ansvar.

Affirmationer

Jag kan, jag vågar 

Jag är stark

Jag är trygg i mig själv

Lepidolite, Ametist, Howalit och Blå kalcit är mycket bra kristaller för oro , rulla dem i handen , ha dem i fickan eller i sovrummet om du ha svårt att komma till ro. Svart Turmalin, Thunder egg , Svart obsidian , svart onyx och röd jaspis är kristaller som jordar dig och ger dig beskydd, vilket i sin tur sänker rädslan hos dig.