⚝ Leverans 2-3 dagar ⚝ Fri frakt över 499:- inom Sverige ⚝ Swish ⚝ Klarna ⚝

Min favorit kristall

|29/04, 2022

Min favorit kristall

Så länge jag kan minnas har karneol varit min favorit kristall. Det är som om jag behöver dess egenskaper för att fungera. För mig är den varm , passionerad och har massor av livs energi. Jag har den för att skapa mera energi, kreativitet och för att lyssna på min egen kraft. Jag bär den med mig varje dag som halsband ,i BHn eller i fickan.

Om Karneol

Karneol är en sten för kreativitet, mod och styrka. Den hjälper livslusten att blomstra och komma till sin kreativa potential. Den hjälper oss att samla oss, få kontakt med magen och lyssna vart vår egen kraft är på väg. Bra sten när negativa mönster skapar ojämlika och medberoende relationer. Det är en bra sten för handling utifrån vår egen sanning.

Chakra: Bas och Navelchakrat

Stjärntecken: Vädur, Lejon och kräftan

Egenskaper: Kreativitet, mod, passion

Vilken kristall är din favorit ??

Till karneol